dinsdag 2 oktober 2012

Spanje, deel 3

Hallo allemaal,

3e blogberichtje alweer...

Ik heb ondertussen een appartementje gevonden, gelukkig. De zoektocht verliep in het begin niet zo vlot, maar uiteindelijk toch nog iets leuk gevonden. Het is geen heel groot appartement, maar wel netjes en vrij nieuw, en de huisbazen zijn super aardig.

Het enige nadeel is dat er nog steeds geen internet is. We hebben ondertussen wel een contract afgesloten, maar het kan nog twee weken duren vooraleer we ook effectief internet hebben. We hebben nu wel ontdekt dat de universiteit gratis wifi aanbiedt, dus mijn huisgenootjes en ik zitten nu regelmatig op de trappen voor de unief, om toch maar onze dosis internet binnen te krijgen...

We hebben intussen ook ondervonden dat een duidelijk lessenrooster maken hier een ramp is. Maar tijdens infosessies kregen we de raad mee: 'Don't worry if you can't go to the first and second classes. It's not that important, we're in Spain.' Denk hierbij een grappig Spaans accent, en je hebt een idee van hoe goed we hier geholpen worden door de international office.

Spanje zelf valt wel ongelofelijk goed mee, en de mensen gelukkig ook, dus ik zie het wel zitten voor de komende 5 maanden. En zoals beloofd, foto's volgen zodra we internet hebben op ons appartement!

Besos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten